25n
25N
25N

Ximo Puig: "Els nostres esforços han d'estar ara alineats amb l'origen de tota vocació política: treballar per la nostra terra i per la nostra gent"

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha presidit de manera telemàtica la Comissió Executiva Nacional (CEN) del partit, que per primera vegada s’ha emés en obert

Ximo Puig: "Els nostres esforços han d'estar ara alineats amb l'origen de tota vocació política: treballar per la nostra terra i per la nostra gent"
07/02/2021 -

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha presidit de manera telemàtica la Comissió Executiva Nacional (CEN) del partit, on ha assenyalat que “tots els nostres esforços han d’estar alineats amb l’origen de tota vocació política: treballar per la nostra terra i per la nostra gent”. “Totes les nostres energies han d’estar centrades a desplegar polítiques que eviten més sofriment i desigualtats entre la ciutadania”, ha destacat el president durant la seua intervenció que, per primera vegada, s’ha emés en format obert.

Ximo Puig també ha recordat en el seu discurs que en la segona quinzena d’octubre “està previst que se celebre el 40é Congrés Federal del Partit Socialista”, una cita “important per a la militància i per al conjunt del país” i ha assenyalat que, fins que arribe eixe moment, “ens queda un gran camí per recórrer, en el qual només podem estar centrats en la superació de la pandèmia i en la resposta davant les conseqüències econòmiques i socials d’aquesta crisi”.

El president també ha demanat en aquesta trobada “ajudar a frenar les faules i les notícies falses” que ha considerat que són “una gran amenaça” i a més ha apostat per continuar complint amb “l’essència de la socialdemocràcia” i “no ser indiferents al dolor”. “No podem insensibilitzar-nos davant les xifres de morts, hem de recobrar la consciència d’allò per què estem lluitant”, ha indicat.

En eixe sentit, el líder dels socialistes valencians ha valorat “l’enorme esforç que està fent el conjunt de la societat valenciana”, que, juntament amb “les dures mesures posades en marxa per la Generalitat”, han fet possible “registrar unes dades esperançadores en la millora de la situació”. Així, Ximo Puig ha destacat que aquesta millora en les dades “és una esperança que ha de servir d’estímul per a continuar fent el que toca”.

El president també ha destacat que, a causa de les restriccions per a frenar el virus, els sectors més castigats “mereixen una resposta justa i social per part de les institucions valencianes” i que, per això, ja s’ha posat en marxa “el pla econòmic més ambiciós de tota Espanya: el Pla Resistir”. “Volem que les ajudes arriben com més prompte millor als nostres autònoms, pimes i treballadors per a salvar llocs de treball en aquest difícil parèntesi”, ha afirmat.

Sobre la vacunació, el president ha celebrat que la Comunitat Valenciana és “la segona autonomia amb la taxa més alta de vacunació”, i ha apuntat que, a la fi de març “està previst que 300.000 valencians i valencianes estiguen vacunats amb les dues dosis”. “És el moment de la gestió i no del soroll irresponsable”, ha destacat.

Finalment, el president ha tancat la seua intervenció agraint a diputats, alcaldes, regidors i afiliats “la gran faena que estan fent per a ajudar a superar la pandèmia”. “És un honor, en aquests temps tan difícils, formar part d’aquest partit”, ha conclòs.

NOMENAMENTS DE GRUP

Durant l’executiva de hui també s’han aprovat els canvis en el grup parlamentari de les Corts Valencianes provocats pel recent nomenament de Toñi Serna com a secretària autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica en la Conselleria de Transparència. Tal com ha informat el sotssecretari del PSPV-PSOE, Manolo Mata, després de l’eixida de Serna, Jose Chulvi passa a ocupar el càrrec de portaveu adjunt i Sandra Martín ha sigut nomenada membre de la direcció de grup.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =