25n
25N
25N

Puig encapçala una delegació valenciana a Cuba per a ajudar a les empreses a cercar noves oportunitats de negoci

Puig encapçala una delegació valenciana a Cuba per a ajudar a les empreses a cercar noves oportunitats de negoci
11/10/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, encapçala una delegació a Cuba en la qual participa el conseller d’Economia, Rafael Climent, la Cambra de comerç, la Confederació Empresarial Valenciana, el rector de la Universitat d’Alacant i també 23 empreses de les tres províncies: Alacant, Castelló i València. El President acompanya a la delegació empresarial a petició de les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana.

Amb motiu d’aquesta missió institucional i comercial, el director del gabinet del President de la Generalitat, Arcadi España, ha destacat els principals eixos que marcaran la seua agenda. “El viatge s’emmarca dins de l’estratègia del President de la Generalitat d’alçar la hipoteca reputacional que patim encara els valencians”, ha subratllat. “Volem mostrar la millor cara d’aquesta terra, la cara emprenedora, la d’un territori que té treballadors que són honrats i que estan molt qualificats”.

Aquesta visita es produeix en un context d’obertura que ha sigut rebut amb entusiasme i grans expectatives des d’una Comunitat Valenciana eminentment exportadora i que ha estat bolcada amb Cuba “des de sempre”. “Som una regió especialment compromesa amb la reconstrucció del país”, ha defensat Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =