25n
25N
25N

Ximo Puig destaca la "visió internacional" aportada per Berklee College of Music al "entramat musical valencià"

El president ha assistit a la signatura del contracte entre CACSA i la Fundació Berklee College of Music per a la cessió d’ús de l’annex sud del Palau de les Arts

Ximo Puig destaca la "visió internacional" aportada per Berklee College of Music al "entramat musical valencià"
20/07/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dilluns la “visió internacional” que aporta el Berklee College of Music a l'”entramat musical valencià”.

“Berklee aporta un plus que obri més enllà de les nostres fronteres la música”, ha puntualitzat el màxim responsable del Consell, qui ha assenyalat que en la Comunitat Valenciana es troben presents el 50% de les societats musicals d’Espanya, representades per més de 200.000 músics i músiques a Castelló, València i Alacant.

“La música forma part de la nostra ànima, de la nostra essència i de la nostra visió del món -ha continuat el president- en definitiva, de la nostra necessitat de connexió amb l’art i la cultura”.

En aquests termes s’ha pronunciat el cap de l’Executiu autonòmic després d’assistir a la signatura del contracte entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Fundació Berklee College of Music per a la cessió d’ús de l’annex sud del Palau de les Arts ‘Reina Sofia’ amb l’objectiu que l’escola musical puga continuar amb el desenvolupament del seu projecte formatiu.

Segons el president, qui s’ha congratulat d'”haver pogut mantindre la presència de Berklee entre nosaltres”, mantindre “la seua connexió amb la societat civil” és “fonamental” perquè, en la seua opinió, “ací resideix en gran manera l’èxit d’aquesta aliança”.

Finalment, el president de la Generalitat ha agraït a la Fundació Berklee College of Music “la confiança depositada en la Comunitat Valenciana” i a la Ciutat de les Arts i les Ciències el treball realitzat per a “facilitar la presència de l’entitat entre nosaltres”.

Annex sud del Palau de les Arts

El campus de Berklee a València ha sigut el primer campus fora dels Estats Units de Berklee College of Music i l’únic a Europa. En l’actualitat Berklee desenvolupa activitats de caràcter cultural, acadèmic i d’interés públic. Cada any passen per les seues aules al voltant de 350 estudiants de més de 30 nacionalitats.

L’objecte del contracte signat aquest dilluns és la formalització de la cessió d’ús de l’Annex Sud del Palau de les Arts ‘Reina Sofia’ a favor de Berklee College of Music, que tindrà vigència per un termini de 20 anys, prorrogable fins a un màxim de 40 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa