caixa popular

Puig destaca que la Fira de Xàtiva és 'un espai de retrobament i convivència' a la Comunitat Valenciana

Puig destaca que la Fira de Xàtiva és 'un espai de retrobament i convivència' a la Comunitat Valenciana
16/08/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la Fira de Xàtiva, un “espai de trobada” que no és únicament “una cita comercial”, sinó també “cultura, oci, alegria i convivència”.

Després de realitzar un passeig recorrent les diverses casetes i punts d’activitats que omplen els carrers del municipi durant la Fira d’Agost, Puig ha assenyalat que aquesta celebració és “un dels grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha assegurat que el valor de la Fira “té a veure en gran manera amb la manera de ser dels valencians i valencianes”, i suposa “un moment de retrobament” de moltes persones, tant procedents de la Comunitat Valenciana com d’altres llocs que, tots els anys, visita el municipi de Xàtiva durant aquesta festa.

“Cada any la Fira de Xàtiva és millor, més gran, i, sobretot, respon més al seu moment històric”, ha indicat el cap del Consell, qui també ha destacat que la festivitat “s’ha renovat d’una manera extraordinària” en aquesta edició. En eixe sentit, s’ha referit a les millores relatives a l’accessibilitat i a la simbiosi que existeix entre la Fira i el comerç local.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios