25n
25N
25N

Puig destaca la necessitat de tindre 'les millors infraestructures possibles' per a millorar la competitivitat

Ha assegurat que el “gran objectiu” de la Generalitat és “dur a terme les inversions necessàries i treballar conjuntament perquè la ciutadania de Villena tinga ocupació i benestar”

Arxiu

Puig destaca la necessitat de tindre 'les millors infraestructures possibles' per a millorar la competitivitat
30/01/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la necessitat de tindre “les millors infraestructures possibles”, abordant aquesta qüestió des de “el rigor i una visió tècnica, ni partidista ni polititzada”, perquè “l’activitat econòmica siga més competitiva i, per tant, augmente la productivitat, els salaris i la riquesa”.

Així s’ha pronunciat després de la seua visita institucional a l’Ajuntament de Villena i la reunió posterior, que ha mantingut amb l’alcalde de la localitat, Fulgencio Cerdán, i el seu equip de govern.

El propòsit de la trobada -ha explicat el president- era “buscar tots els punts de trobada i la complicitat per a desenvolupar adequadament tots els serveis públics i la projecció de futur i de l’economia” de la localitat.

“Villena és molt important per a la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Puig, qui ha afegit que el “gran objectiu” de la Generalitat és “dur a terme les inversions necessàries i treballar conjuntament perquè la ciutadania de Villena tinga ocupació i benestar”.

El titular del Consell ha assegurat que “la millor de les notícies” és que “hi haja empreses que decidisquen instal·lar-se ací per a oferir treball i oportunitats”. “No hi ha un país avançat sense una indústria potent”, ha afegit.

També, ha destacat la importància d’ “una aliança entre el sector primari i la seua modernització”, com es dóna a Villena, per a aconseguir el desenvolupament d’un sector industrial que és “fonamental per al desenvolupament harmònic d’un país”.

En referència a les accions que s’estan implementant en el municipi des del Govern autonòmic, Puig ha destacat la infraestructura d’accés a l’estació de l’AVE, per a la qual estan buscant finançament del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana.

A més, ha recordat que el projecte de la primera fase de la ronda Sud-oest, que unirà la carretera de Iecla amb l’A-31, està llest per a la seua licitació, al mateix temps que ha explicat que han començat a abordar el desenvolupament de la segona fase d’aquesta iniciativa.

Així mateix, ha indicat que el Palau de Justícia és una infraestructura “fonamental” i que es pretén dur a terme “el més ràpid possible”. “Són infraestructures que es posen a la disposició de tot el que significa l’activitat social i econòmica del municipi”, ha afegit Puig.

Visita Vialco

El president de la Generalitat també ha visitat les instal·lacions de l’empresa Vialco, on ha destacat que “les empreses tenen sempre una voluntat de competir, però també de col·laborar”. En aquest sentit, ha posat com a exemple a l’empresa després d’indicar que “dues empreses que té diferents destinacions i acaben veient que junts poden augmentar la seua competitivitat” s’uneixen i demostren així una “extraordinària” d’intel·ligència.

Així mateix, el president ha assegurat que “la indústria és un pilar fonamental del futur” i ha demanat “una política europea comuna a favor de la indústria”, com n’hi ha hagut en el passat amb l’agricultura, i que permeta competir amb aquells que “juguen amb altres regles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + disset =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud