25n
25N
25N

Puig destaca la importància de les TDT i de les ràdios de proximitat en la campanya de prevenció d'incendis

Puig destaca la importància de les TDT i de les ràdios de proximitat en la campanya de prevenció d'incendis
03/08/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una trobada amb representants de les TDT i ràdios locals amb motiu de la campanya de prevenció d’incendis i conscienciació de la població que es durà a terme de manera conjunta entre els mitjans de comunicació i la Generalitat. Entre els objectius d’aquest acord de col·laboració està el d’arribar a la quantitat més gran de persones per totes les vies possibles.

“És una col·laboració molt especial; una campanya no tradicional, no publicitària a l’ús, sinó que cada mitjà, des dels seus segments d’audiència, pot contribuir a arribar a com més ciutadans, millor”, ha afirmat el President a l’inici de la reunió, en la qual també ha estat present el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal.

Aquest acord se suma al que ja es va segellar aquest dilluns amb mitjans d’àmbit autonòmic o estatal amb delegacions a la Comunitat i suposa un nou “pas avance” per a aconseguir “aqueix gran objectiu” de tenir una naturalesa i uns boscos cada vegada més protegits, ja que, segons ha subratllat el President, “en la majoria d’incendis intervé la mà de l’home”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 3 =