caixa popular

Puig destaca la capacitat de la Comunitat Valenciana per a atraure empreses de base tecnològica

Puig destaca la capacitat de la Comunitat Valenciana per a atraure empreses de base tecnològica
24/05/2017 -

El President assegura que la Generalitat treballarà perquè el territori valencià siga un pol d’atracció empresarial “cada vegada més potent”

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha ressaltat la capacitat d’atracció que té la Comunitat Valenciana per a empreses de base tecnològica i ha assegurat que el Consell continuarà treballant per a convertir aquest territori en un pol d’atracció empresarial “cada vegada més potent”.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions aquest dimecres durant la seua visita a la seu que l’empresa nord-americana Tru Simulation té situada a Quart de Poblet, acompanyat pel delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig. Prèviament, tots dos han visitat el Centre de Comunicacions de l’Organització de Nacions Unides, a Quart de Poblet.

Després de mantenir una reunió amb representants de Tru Simulation, Puig ha afirmat que el fet que tant aquesta com el Centre de Comunicacions de l’ONU hagen triat instal·lar-se a la Comunitat Valenciana “evidencien la capacitat d’atracció” que té aquest territori per a empreses de base tecnològica.

En aqueix sentit, ha subratllat que la Generalitat treballarà per a continuar “transitant” per aqueix camí per a aconseguir atraure empreses similars a la Comunitat Valenciana, la qual cosa permetrà avançar “cap al progrés social” i incentivar la creació d’ocupació en aquest territori, una qüestió que per al cap del Consell és “fonamental”.

Tru Simulation es dedica a desenvolupar solucions innovadores d’entrenament d’aviació. Durant el recorregut a les instal·lacions d’aquesta empresa nord-americana, Puig i Calabuig han visitat també el simulador de vol complet de l’helicòpter Bell 429, únic en el món.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris