25n
25N
25N

Puig destaca a Brussel·les la diversitat gastronòmica valenciana com "un senyal d'identitat"

Arxiu

Puig destaca a Brussel·les la diversitat gastronòmica valenciana com "un senyal d'identitat"
10/10/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat a Brussel·les la diversitat gastronòmica com a “senyal d’identitat” del poble valencià, així com “una de les millors maneres d’aproximar-se a una cultura i a la seua gent”.

La Comunitat Valenciana, ha expressat el president, és una terra “d’horta i de secà, amb serres i planes costaneres” a la riba del Mediterrani, amb una diversitat que es trasllada a la seua gastronomia, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Puig ha participat en la clausura de les jornades de promoció gastronòmica de la Comunitat Valenciana en la seu del Comité de les Regions de la Unió Europea, dins de la setmana cultural en la qual s’han promocionat els productes culinaris del territori valencià.

“La cuina és història, és cultura, és identitat i és la demostració de la capacitat d’imaginar i innovar de l’ésser humà”, ha assegurat el cap del Consell, que ha advocat per la gastronomia com “un element bàsic” per a “una destinació turística que vulga ser apreciat per la seua qualitat”.

En aquest sentit, ha assenyalat la vocació de la Comunitat Valenciana per oferir un turisme de qualitat. “Nosaltres no deixem d’esforçar-nos a millorar l’hospitalitat, la qualitat dels serveis i la varietat de l’oferta”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 20 =