caixa popular

Puig destaca el treball del Govern valencià per a universalitzar

Aquesta eina suposa una dotació econòmica de quasi 322.000 euros per a la localitat de Massamagrell

Puig destaca el treball del Govern valencià per a universalitzar
07/06/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que el Govern valencià seguirà treballant per a universalitzar de forma progressiva el tram d’escolarització infantil de 0 a 3 anys en els centres públics de la Comunitat Valenciana.

Així s’ha expressat durant la seua visita al CEIP Bisbe Amigó, en el municipi de Massamagrell, on des del curs escolar 2016-2017 funciona un aula pública per a alumnes de dos anys.

Puig, que ha estat acompanyat per l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha subratllat, en la seua visita institucional a aquest municipi, que l’objectiu de la Generalitat és “acabar amb el 0 a 3 voluntari” per a aconseguir que aquest tram quede “absolutament universalitzat” en els col·legis públics valencians.

Així mateix, ha ressaltat que el col·legi Bisbe Amigó és “un centre d’excel·lència” i “un exemple de l’educació pública de la Comunitat Valenciana, una educació de qualitat que està cimentada fonamentalment en el treball vocacional enorme de milers de professors i professores”.

Durant la seua visita al centre escolar, el President ha recorregut les classes del Cicle d’Educació Infantil, a més de l’aula per a xiquets i xiquetes de dos anys, per a conèixer de primera mà el treball de l’equip docent amb els i les escolars.

Prèviament, el cap del Consell ha visitat, també acompanyat per l’alcalde de Massamagrell i part de la corporació municipal, les obres de rehabilitació de la piscina municipal, que començarà la seua nova temporada divendres que ve. Aquestes obres, que han consistit en la reparació del got de la piscina i ascendeixen a 46.600 euros, s’han finançat íntegrament amb aportacions procedents del Fons de Cooperació Municipal.

L’eina, que s’ha posat en funcionament per primera vegada aquest exercici “creu profundament en la capacitat de decisió dels ajuntaments”, ha explicat Puig, qui ha puntualitzat també que el fons permet que siguen les administracions locals les que decideixen “a què dediquen els recursos” que es proporcionen.

En concret, el municipi de Massamagrell ha rebut, a través del Fons de Cooperació Municipal, una dotació econòmica que ascendeix a quasi 322.000 euros, finançats conjuntament entre la Generalitat i la Diputació de València, tal com ha indicat l’alcalde.

El President ha aprofitat la seua visita institucional a Massamagrell per a agrair “el treball i el coratge” de tots els veïns i veïnes del municipi que, al llarg de la seua història, “han fet possible el progrés”. “La Generalitat estarà al vostre costat ara i sempre, per a aconseguir que totes les persones tinguen igualtat d’oportunitats i avançar així cap al millor Massamagrell”, ha conclòs.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios