25n
25N
25N

Puig: "El Partit Socialista és l'única alternativa que pot garantir la cohesió territorial"

El president de la Generalitat recorda que “l’eix Cantàbric-Mediterrani que la dreta havia deixat en el racó, ja està en l’agenda europea gràcies al treball conjunt que vam fer a Brussel·les amb el Govern d’Aragó”

Puig: "El Partit Socialista és l'única alternativa que pot garantir la cohesió territorial"
08/11/2019 -

“El Partit Socialista és l’única alternativa que pot garantir la cohesió territorial i la igualtat entre ciutadans” així ho ha indicat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant un diàleg a Terol al costat del president de la Diputació General d’Aragó i secretari general del PSOE-Aragó, Javier Lambán. En aqueix sentit, Ximo Puig ha indicat que “si existeix un Govern fort i disposat a treballar per la cohesió social i l’estabilitat, aqueix és el Govern del Partit Socialista”. Per això, ha apuntat que “aquest diumenge hem de guanyar amb força per a tindre capacitat d’imposar per la via democràtica les idees de progrés, avanç, reconciliació i acord”.

El president de la Generalitat ha assenyalat la importància d’aquestes eleccions i ha recordat que aquest 10 de novembre “ens juguem molt perquè ens juguem qüestions que tenen a veure amb els valors i amb 40 anys d’avanç democràtic”. En aqueix sentit, Ximo Puig ha explicat que “es vol tornar cap endarrere en qüestions com la igualtat, els drets i llibertats i fins i tot l’Estat de les autonomies, que són una història d’èxit per a aquest país”. Davant això, el líder socialista ha indicat que necessitem “una resposta democràtica forta i potent”.

Ximo Puig ha instat a la ciutadania a “parar a la ultradreta” i ha lamentat que “en aquest país siga l’extrema dreta qui lidere a la resta de les dretes, quan en cap país d’Europa les dretes democràtiques s’alineen amb ella”. Tot això, per al president de la Generalitat és “un impediment per a desfronteritzar la política, que és el que hauríem de fer”.

“El Partit Socialista està en totes les comunitats autònomes de tota Espanya i per això tenim una mirada diversa, però amb una única bandera que és la de la igualtat” ha subratllat el secretari general del PSPV-PSOE, qui ha recordat que “l’eix Cantàbric-Mediterrani que la dreta havia deixat en el racó, ja està en l’agenda europea gràcies al treball conjunt que vam fer a Brussel·les amb el Govern d’Aragó”. “Continuarem treballant junts i necessitem un govern a Espanya còmplice amb la Comunitat Valenciana i Aragó” ha destacat.

Per part seua, el president de la Diputació general d’Aragó, Javier Lambán, ha apuntat que ara no és el moment de “populismes ni d’experiments” sinó que “és hora de tornar a estructures governables i governs sòlids”. Per això, Lambán ha indicat que “el Partit Socialista és l’únic capaç d’aglutinar majories que permeten fer front els problemes del país amb governs estables”.

Finalment, Javier Lambán assenyalat la cooperació i la confiança que existeix entre els governs de la Comunitat Valenciana i Aragó i ha recordat també “el treball que vam fer conjuntament per a incloure en l’agenda europea en l’eix Cantàbric-Mediterrani”. Així mateix, el president de la Diputació general d’Aragó ha apuntat que “el camp de possibles col·laboracions entre la Comunitat i Aragó és cada vegada més ampli perquè cada any són més els aragonesos que acudeixen a gaudir de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus