25n
25N
25N

Puig defèn a Oriola que la Generalitat estarà "amb la seua gent" en la reconstrucció del Baix Segura

Puig defèn a Oriola que la Generalitat estarà "amb la seua gent" en la reconstrucció del Baix Segura
08/10/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que la Generalitat “estarà al costat de la seua gent” en la reconstrucció del Baix Segura després del temporal i ha asseverat: “Que ningú dubte que posarem tots els recursos necessaris”.

El cap del Consell ha assegurat que l’Administració autonòmica, en coordinació amb la resta d’institucions i la societat civil, actua després de la catàstrofe viscuda en la comarca perquè “la normalitat es recupere al més prompte possible”.

Per açò, ha destacat que el Consell impulsa el pla integral per a la recuperació i l’impuls del Baix Segura, al mateix temps que ha reconegut que el pas de les inundacions ha mostrat “el millor rostre” de la societat “basat en l’empatia i la solidaritat; la força i la valentia; la resistència i la temprança; la lluita i la reivindicació”.

Ximo Puig ha parlat així en el transcurs de l’acte commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana que ha tingut lloc a Oriola (Alacant) aquest 8 d’octubre, on ha mostrat l’interés del Consell en la vertebració territorial i ha ressaltat la importància de “respectar les singularitats de cada territori i posar en valor el molt que ens uneix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tretze =