25n
25N
25N

Puig defensa que és l'IVF el que ha d'explicar en Corts l'operació amb Grup Z perquè és "qui va prendre la decisió"

Puig defensa que és l'IVF el que ha d'explicar en Corts l'operació amb Grup Z perquè és "qui va prendre la decisió"
19/07/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que és l’Institut Valencià de Finances (IVF) qui ha de comparéixer en Les Corts per a donar explicacions respecte a l’operació de l’Institut Valencià de Finances (IVF) amb el Grup Zeta, tal com ha demanat l’oposició al ser el cap del Consell accionista de l’empresa editora del diari ‘Mediterrani’, perquè és “qui va prendre la decisió”.

A preguntes dels mitjans abans de participar en la presa de possessió dels nous diputats provincials de la Diputació d’Alacant, Ximo Puig ha al·legat que qui ha de comparéixer és “qui ha pres la decisió, que no és el president”.

“L’IVF pren les seues decisions autònomament les seues decisions, no el ‘president'”, ha precisat. Amb tot, ha considerat que “està tot aclarit, però si hi ha alguna qüestió més que aclarir, s’aclarirà”.

Així, ha dit que la qüestió “està bastant clara des del principi”. “El meu únic patrimoni real és l’honradesa, en tot moment, en totes les declaracions públiques que he fet està tot la meua participació en l’única empresa que té participació i que té la seua història; i la seua història va ser precisament un atac a la llibertat d’expressió”, ha resolt

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020