25n
25N
25N

Puig defensa que el trasllat de l'hospital de campanya es va fer per "prudència" i que ja pot atendre pacients

Ahir es va procedir al trasllat de pacients de l’hospital de campanya de València per les fortes ratxes de vent

Puig defensa que el trasllat de l'hospital de campanya es va fer per "prudència" i que ja pot atendre pacients
25/01/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat que el trasllat de pacients de l’hospital de campanya de València a les instal·lacions de l’antiga Fe es va realitzar per “prudència” i per a un “major confort” dels ingressats i ha apuntat que ja “es donen les condicions per a poder atendre persones amb total normalitat”.

Així s’ha pronunciat el cap de l’executiu valencià en una visita a Burjassot, on ha apuntat que la consellera ha acudit al centre aquest matí, i que s’ha mantingut “en tot moment” presencia tècnica per a garantir la seguretat. No obstant això, no ha detallat si els pacients traslladats tornaran al centre o es mantindran en les instal·lacions de l’antiga Fe. Sí que ha assegurat que els pacients han estat “ben atesos”.

‘altra banda, respecte a l’anunci d’accions legals per part de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, Puig ha dit que no li estranyen “les paraules altes d’aquesta senyora” i ha manifestat que existeix una “obsessió” contra aquests annexos que “estan funcionant bé a Alacant i Castelló i han funcionat per al necessari”.

“No vull polemitzar”, ha agregat el president, ja que l'”única obsessió” per la seua part és “intentar superar la pandèmia”. Així, ha apuntat que “cadascun té la seua agenda” i la seua, segons ha afirmat, és “ajudar als professionals en tot el que es puga”.

Puig sobre la querella a la metgessa d’Elx: “És important dir la veritat”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha pronunciat respecte a la querella que ha anunciat Sanitat contra la metgessa d’Elx que va afirmar que la capella de l’hospital s’utilitzava com una morgue.

Per a Puig, “estem en un país democràtic en el qual cadascun pot dir allò que estima oportú, però és important dir la veritat”. També s’ha pronunciat respecte a la querella a la presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària, María Ángeles Medina, per unes declaracions en el programa la Sisena Nit en les quals afirmava que la capella de l’Hospital General d’Elx “s’utilitza com una morgue i reguarda dels fèretres que han de traslladar al tanatori” per la seua “acumulació”.

“Quan una persona ha fet unes declaracions que afecten els professionals que estan allí donant la cara i es diu que s’estan fent unes accions no correctes, però s’admet que ni s’ha contrastat, això fa malament a la reputació del sistema sanitari valencià”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + catorze =