25n
25N
25N

Puig defensarà els interessos valencians en una sessió inaugural del Comité de les Regions

Puig defensarà els interessos valencians en una sessió inaugural del Comité de les Regions
07/02/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, defensarà dimarts que ve, 11 de febrer, els interessos valencians en la sessió inaugural del Comité de les Regions (CdR) de la Unió Europea, que estarà marcada per la presència de la música valenciana.

Així, la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) serà l’encarregada d’interpretar l’Himne d’Europa, amb el qual donarà principi el ple constitutiu de la nova legislatura del CdR.

D’aquesta manera una banda valenciana participarà per primera vegada en la història en l’acte institucional de la sessió d’obertura, que tindrà lloc en el Parlament Europeu.

D’aquesta manera, la Jove Banda Simfònica de la FSMCV protagonitzarà l’acte per a donar visibilitat a la riquesa cultural d’un moviment artístic i social únic en el món, que ha sigut declarat Bé d’Interés Cultural. La banda, dirigida per Rafa García, està composta per joves de 18 a 28 anys, procedents de totes les comarques valencianes.

Música valenciana en el cor europeu

A més de l’acte institucional en l’Europarlament, la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea de la Generalitat i la FSMCV han preparat activitats per a difondre la música valenciana en la capital comunitària. Així, el pròxim dia 12 la Banda Simfònica donarà una ‘masterclass’ als alumnes de la European School Brussels IV.

A més, el dia 13 la presidenta de la FSMCV, Daniela González, tractarà amb Turespaña a Brussel·les i la conselleria cultural de l’Ambaixada d’Espanya els projectes que Turisme Comunitat Valenciana està impulsant amb la federació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 3 =

Informacion coronavirus
escalante