caixa popular

Puig destaca l'impacte de la Copa Davis sobre el turisme a la Comunitat Valenciana

El president ha visitat les diferents instal·lacions previstes per a la celebració de l’esdeveniment tenístic

Puig destaca l'impacte de la Copa Davis sobre el turisme a la Comunitat Valenciana
29/03/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l’impacte d’un esdeveniment com la Copa Davis en el sector turístic de la Comunitat. Concretament, s’ha referit al turisme provinent d’Alemanya, del que ha afirmat que és “una destinació preferent per a nosaltres”.

A més, ha recordat que “aquest primer trimestre ha pujat un 34% en tota la Comunitat el turisme alemany i, per a nosaltres, és fonamental consolidar-lo perquè era un país en el qual teníem certa dificultat i que ara, és un objectiu central i volem tindre més presència en el seu mercat”. En aquest sentit s’ha manifestat durant la seua visita, al costat de l’alcalde de València, Joan Ribó, a les instal·lacions previstes per a la celebració d’aquest esdeveniment.

Rafa Nadal participara Copa Davis Valencia

Així, d’una banda, el president ha acudit a les pistes recreatives per a xiquets situades en la Plaça de l’Ajuntament on ha valorat la ciutat de València com “una terra oberta, on l’esport és un instrument fonamental de convivència”.

Finalment, Puig ha visitat les obres de posada a punt de la Plaça de Bous on, des del dia 6 fins al dia 8 d’abril, es disputaran els partits de la Copa Davis en la qual participaran tennistes destacats com Rafa Nadal, Feliciano López o David Ferrer.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 3 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC