25n
25N
25N

Puig convoca la Mesa de Diàleg Social per a iniciar el procés de reactivació de l'economia

Puig convoca la Mesa de Diàleg Social per a iniciar el procés de reactivació de l'economia
19/05/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts la convocatòria de la Mesa de Diàleg Social per a la setmana pròxima amb la finalitat d’iniciar els treballs per a la reactivació de l’economia de la Comunitat Valenciana.

Així, el cap de l’Executiu valencià, que s’ha reunit amb el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, i els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i d’UGT-PV, Ismael Sáez, ha recordat que “és el moment de l’acord” i de “mirar al futur junts”.

En aquest sentit, el màxim responsable del Consell ha destacat que els agents socials i econòmics -sindicats i empresaris- han de tindre “un paper fonamental” tant per a afrontar la conjuntura actual com per a abordar la situació amb una “visió estructural”.

El president ha explicat que a partir del dilluns, i després de la reunió de la Taula General de Diàleg Social, s’iniciarà “un procés de treball intens en totes les àrees per a aconseguir un acord social i polític que faça a la Comunitat Valenciana més forta i preparada per al futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 3 =

CCCC
torrent