25n
Orgull
Orgull

Puig celebra l'inici de la vacunació d'adolescents

Puig celebra l'inici de la vacunació d'adolescents
10/08/2021 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha celebrat el començament, aquest dimarts, de la vacunació generalitzada als adolescents, al mateix temps que ha lloat el “nivell de responsabilitat generacional”.

Comença la vacunació massiva de 16 a 20 anys. He rebut molts missatges de joves que volen ja vacunar-se, eixa és l’actitud. Ja voldrien tindre altres països el nivell de responsabilitat generacional que tenim ací. Passeu un bon estiu responsable, ho necessitàvem”, manifesta el cap del Consell en un missatge en xarxes socials.

Per part seua, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va informar aquest dilluns de l’avançament a aquesta setmana de les cites a persones del grup de 12 a 19 anys en rebre un total de 196.390 dosi extra de vacunes contra la Covid del laboratori Pfizer que corresponen a la compra extraordinària de vacunes realitzada pel Ministeri de Sanitat.

La vacunació d’aquests grups, prevista inicialment per a finals del mes d’agost, s’ha accelerat gràcies al fet que s’ha avançat la recepció d’aquestes vacunes.

D’aquesta manera, part d’aquests lliuraments de dosis extraordinàries compensa a la Comunitat Valenciana pel dèficit de vials distribuïts a l’inici del procés de vacunació, pel fet que al principi es va prioritzar a les comunitats autònomes amb major número de població amb edat avançada.

Aquesta xifra se suma a les 177.000 dosis ja previstes per a aquesta setmana, en la qual es preveu administrar en total 378.382 dosi de la vacuna i la majoria serà per a persones d’entre 39 i 16 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =