25n
Orgull
Orgull

Ximo Puig celebra els canvis de Sánchez en els ministeris: "És un govern que dona oxigen a aquesta situació i en positiu"

Ximo Puig celebra els canvis de Sánchez en els ministeris: "És un govern que dona oxigen a aquesta situació i en positiu"
13/07/2021 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que el nou govern que ha eixit de la remodelació que ha realitzat Pedro Sánchez “dóna oxigen a aquesta situació i en positiu”, i ha indicat que respecta la decisió del president del Govern.

Puig s’ha manifestat així davant els mitjans de comunicació després de rebre en audiència a la rectora de l’UJI, Eva Alcón, en la Delegació del Consell a Castelló.

El cap del Consell ha subratllat que “al final l’important són les polítiques, i els equips els conforma el president del Govern, que ha de tindre la capacitat de generar el seu equip”. “Ha decidit que tinga un nou impuls, basat en perfils molt vinculats al municipalisme, la qual cosa compartim, i amb una mirada feminista i un canvi generacional”, ha afegit.

Puig creu que són idees positives “per a afrontar el que ha de ser una agenda comuna”, és a dir, “la superació de la pandèmia, la reactivació econòmica i social i posar les bases a la transformació econòmica i social del país a partir dels fons europeus”.

El ‘president’ també ha afirmat que no ha tingut oportunitat de parlar encara amb el ja exministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, del qual ha ressaltat que “és un actiu del partit, ha fet una bona faena i ara s’inicia una nova etapa”.

En aquest sentit, Puig ha destacat el treball desenvolupat tant per Ábalos com pels exministres de Ciència, Pedro Duque, i Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, que -segons ha dit- han tingut una actitud “molt positiva” amb el Govern valencià i la Comunitat Valenciana.

“En el cas de Ábalos molt especialment perquè s’han desbloquejat algunes qüestions que estaven pendents i ara almenys s’ha pogut avançar en el Corredor Mediterrani, en la gratuïtat de l’autopista, en altres qüestions que tenen a veure amb l’habitatge i la regeneració urbana i amb assumptes fonamentals per al territori”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =