25n
25N
25N

Puig avança que les prestacions del 80% dels ERTO de la Comunitat Valenciana es pagaran del 2 al 4 de maig

Puig avança que les prestacions del 80% dels ERTO de la Comunitat Valenciana es pagaran del 2 al 4 de maig
28/04/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat aquest dimarts que el Govern central li ha confirmat que del 2 al 4 de maig se’n van a abonar les prestacions del 80% dels ERTO (Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació) que hi ha a la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposarà la injecció de 300 milions d’euros en l’economia real de les persones, beneficiant quasi 300.000 persones.

A més, ha indicat el cap del Consell després de la reunió amb la CEV, la Conselleria d’Hisenda està negociant amb les entitats bancàries per a veure si és possible avançar els diners de les prestacions al 20% restant.

Segons Puig, aquesta és una de les reivindicacions més importants que ha realitzat en les conferències de presidents telemàtiques de les últimes setmanes: la necessitat que els treballadors que s’han vist afectats per un ERTO cobren la prestació, una “urgència per a l’economia real” dels ciutadans.

“Hui el Govern d’Espanya ens ha confirmat que del 2 al 4 de maig van a cobrar el 80% de tots els ERTO que hi ha a la Comunitat, va a afectar quasi 300.000 persones”, ha indicat, que ingressaran un import conjunt d’uns 300 milions d’euros que “donaran seguretat a les famílies per a seguir endavant” en un moment “tan extraordinàriament difícil”.

A partir d’aquest moment, ha continuat Puig, espera que la situació es normalitze i a partir del juny els afectats cobren a principi de mes “amb total normalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 11 =