caixa popular

Puig assegura que els avanços en la internacionalització de l'economia valenciana són necessaris per a la creació d'ocupació

Ximo Puig subratlla que la valenciana és “la segona comunitat més exportadora d’Espanya en volum global” gràcies al treball del teixit empresarial

Puig assegura que els avanços en la internacionalització de l'economia valenciana són necessaris per a la creació d'ocupació
23/06/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que els avanços assolits respecte a la internacionalització de l’economia valenciana i les millores aconseguides en la productivitat configuren un escenari a la Comunitat Valenciana que conduirà “en els pròxims anys a tenir millors perspectives per a l’ocupació”, un dels “grans objectius” de l’Administració autonòmica.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions després de presidir la reunió del comitè executiu del Consell de Càmeres de la Comunitat Valenciana, que s’ha celebrat a Oriola i a la qual també ha assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Puig ha remarcat que l’economia valenciana està creixent en aquests moments per sobre del 3%, i ha lloat l'”acció permanent” del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, que, segons ha explicat, ha permés superar “abans” la recessió econòmica i avançar cap a una conjuntura positiva.

En aqueix sentit, ha afegit que, gràcies al treball de la comunitat empresarial, la valenciana és “la segona comunitat més exportadora d’Espanya en volum global”. “La Comunitat Valenciana mira sempre cap a l’economia sense por, perquè és una economia oberta i competitiva”, ha asseverat.

Així mateix, el President ha animat al empresariat valencià a col·laborar amb l’Administració per a aconseguir que aquest moment positiu “es consolide”, i ha subratllat des d’aqueixa perspectiva que la Generalitat mantindrà una “línia permanent” de col·laboració amb les càmeres valencianes.

D’altra banda, el cap del Consell ha reconegut l'”impressionant treball” que han dut a terme aquestes entitats per a recolzar a les xicotetes i mitges empreses, especialment en àmbits relacionats amb la formació i l’ajuda a la internacionalització. Puig ha incidit en la importància d’aquesta labor perquè, com ha assenyalat, l’ecosistema empresarial valencià està compost majoritàriament per pimes, en un 90%.

El President ha valorat també la contribució del Consell de Càmeres de la Comunitat Valenciana a la vertebració del territori valencià, ja que aquesta entitat treballa per a acostar activitats formatives i recursos de manera equitativa a totes les empreses de la Comunitat Valenciana, i té previstes 434 accions en 30 comarques i en 111 municipis valencians.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris