25n
25N
25N

Puig aposta per convertir a l'agricultura ecològica valenciana en un referent en el mercat europeu

Puig aposta per convertir a l'agricultura ecològica valenciana en un referent en el mercat europeu
18/11/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat el I Pla Valencià de la Producció Ecològica, que el seu objectiu, tal com ha manifestat, consisteix a convertir a l’agricultura ecològica valenciana en un referent en el mercat europeu.

En l’acte també ha participat la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, qui ha qualificat el pla com “una aposta per recuperar el temps perdut i donar respatler institucional a una tendència social que genera beneficis externs a la mateixa activitat”. A més, Cebrián ha explicat que aquest projecte materialitza un dels objectius polítics del ‘Pacte del Botànic’ com “la recuperació de l’agricultura valenciana i la transició ecològica del model productiu”.

Per la seua banda, el President Ximo Puig ha assegurat que es tracta d’un pla “a llarg termini” que manifesta l’aposta ferma del Consell per la indústria agroalimentària com a “sector estratègic” per al desenvolupament econòmic del territori.

“Per a la Generalitat és una obligació potenciar l’agricultura ecològica, ja que representa una oportunitat essencial per a aquest sector”, ha assegurat Puig, qui també ha garantit la col·laboració del seu Govern “per a donar la vitalitat a aquest projecte inclusiu, viu i dinàmic”.

Així mateix, ha recordat la necessitat de posar fi a la situació de “desigualtat” i de “fractura social” entre el món social i l’urbà a través de “polítiques inclusives, superadores de les desigualtats, territorials i integradores”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + divuit =