25n
25N
25N

Puig aposta per estabilitzar les relacions comercials amb Cuba per a 'obrir la porta cap a Amèrica Llatina' a les empreses valencianes

Puig aposta per estabilitzar les relacions comercials amb Cuba per a 'obrir la porta cap a Amèrica Llatina' a les empreses valencianes
17/10/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat com “extraordinàriament positiva” la missió institucional i comercial de la delegació valenciana a Cuba i ha apostat per continuar estabilitzant les relacions comercials amb el Govern de Cuba per a “obrir la porta cap a Amèrica Llatina” a les empreses valencianes.

“Cuba no és només Cuba, sinó que és també la porta cap a Amèrica Llatina i, en certa mesura, també cap a Centreamèrica i als Estats Units”, ha afirmat el President de la Generalitat. En aquest sentit, ha assenyalat que amb aquesta missió comercial, encapçalada pel cap del Consell a petició de les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana, s’ha obert “una gran finestra d’oportunitats” i que ara l’objectiu és estabilitzar la relació entre tots dos territoris.

Per açò, el cap del Consell ha posat l’accent que la Comunitat Valenciana estarà present en la Fira Internacional de l’Havana (FIHAV), representada per les empreses valencianes a la fi del mes d’octubre. “En la Fira Internacional de Cuba es presentaran diferents projectes als quals es poden acollir empreses de tot el món i les empreses valencianes estaran ací recolzades per la Generalitat”, ha explicat Puig.

D’altra banda, el President de la Generalitat ha insistit que els empresaris i empresàries valencians “volen i han d’estar situats” a Cuba. Per este motiu i a causa que l’economia cubana té “un gran contingut públic”, tal com ha declarat Puig, s’ha dut a terme aquest tipus de missió comercial en la qual s’ha incorporat el “component institucional”.

Finalment, Puig ha agraït la “receptivitat enorme” que ha rebut la delegació valenciana per part de les autoritats cubanes i ha destacat “el seu comportament i la seua actitud” durant la missió institucional i comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 9 =