25n
Orgull
Orgull

Puig apel·la a la prudència i recorda que s'ha d'usar mascareta en exterior si no hi ha una "distància raonable"

El president de la Generalitat espera que a mitjan juliol el 60-65% de la població puga estar vacunada

Puig apel·la a la prudència i recorda que s'ha d'usar mascareta en exterior si no hi ha una "distància raonable"
24/06/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apel·lat aquest dijous a ser “extraordinàriament prudents” en aquesta etapa perquè “la pandèmia continua entre nosaltres” i ha recordat que encara que en aire lliure la mascareta deixe de ser obligatòria aquest dissabte, i “quan no tingues capacitat de mantindre una distància raonable cal portar sempre la màscara”.

Puig ha realitzat aquestes declaracions en Villafranca, després de visitar la fàbrica de Maire Claire, en ser preguntat per la utilització de les màscares que deixaran de ser obligatòries en exteriors a partir del pròxim dissabte. El cap del Consell ha puntualitzat que “això no vol dir que ens l’hàgem de llevar en tots els espais perquè en tots els espais no aconseguiràs respectar la distància” mínima de seguretat.

En la seua opinió, “fins que no aconseguim avançar en la vacunació més encara hem de ser molt prudents, sobretot en els segments de població que ara són els que s’estan contagiant i que estan pujant en les últimes setmanes entre els joves”, i entre els quals encara que no és l’habitual, “pot tindre conseqüències greus”.

Puig espera que a mitjan juliol estiga vacunat almenys entre el 60-65% de la població, però ha volgut deixar clar que “encara estem lluny de la normalitat, avancem ferms, però per a arribar més prompte hem de ser més prudents”, ha apuntat.

Segons el ‘president’ és moment de ser “ser extraordinàriament prudents” perquè encara que en les platges i els espais naturals no siga necessària la mascareta, hi ha llocs a l’aire lliure on no es pot mantindre una “distància raonable”. No es pot “dilapidar” ara l’esforç realitzat tot aquest temps, ha advertit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =