25n
25N
25N

Puig anuncia que l'empresa Galmed de Sagunt reobrirà al novembre per produir a ple rendiment a principis de 2017

El jefe del Consell ha calificado esta decisión como “un paso adelante para la confianza de nuevos inversores” – El President ha reivindicado la importancia de la industria para el sistema económico y el impacto de la reapertura de la planta también en la creación de empleo indirecto

03/07/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que l’empresa Galmed de Sagunt, filial de la companyia alemanya ThyssenKrupp Steel Europe AG, reobrirà les seves portes al novembre para, a partir de febrer o març del proper any, aconseguir la màxima capacitat productiva.

Així ho ha assegurat després de visitar la seu de l’empresa germana en la localitat de Duisburgo, en el nord-oest d’Alemanya, on s’ha reunit amb l’alta adreça de la companyia ThyssenKrupp.

Tal com ha explicat el cap del Consell, la reobertura de Galmed, una empresa que produeix acer galvanitzat, significa “un pas cap a endavant per a la confiança de nous inversors”, ja que és una mostra que a la Comunitat Valenciana “hi ha estabilitat i bones perspectives econòmiques”. El President també s’ha referit a la situació de la indústria de l’automòbil a nivell nacional, on les previsions també són “bones”.

“La importància que té la instal·lació d’una factoria d’aquestes característiques és l’efecte arrossegui”, que podria portar al fet que en el futur altres empresa decidissin instal·lar-se a la Comunitat Valenciana, segons ha explicat Puig.

En opinió del cap del Govern valencià, l’aposta de la companyia ThyssenKrupp per la reobertura de Galmed reflecteix la voluntat d’aquesta empresa germana que la planta de Sagunt sigui “un dels punts importants dins d’aquesta multinacional”.

Puig ha assegurat que “sense indústria no hi ha futur” i ha reivindicat la necessitat de combinar tots els sectors econòmics, pel que és “fonamental” recuperar la confiança dels inversors.

“Tenim moltes oportunitats i al que es va a dedicar la Generalitat és a aconseguir que hi hagi empreses que confiïn de nou a la Comunitat Valenciana i, al mateix temps, generin el treball que necessitem”, ha conclòs el President, que ha recordat que, per cadascun dels llocs de treball directes creats en aquest tipus de factories, es creen entre tres i quatre ocupacions indirectes.

Per la seva banda, el directiu de ThyssenKrupp Steel Europe AG Thomas Schlenz ha indicat que, per conformar la plantilla, explicaran tant amb aquells treballadors de Galmed que van viatjar a Alemanya després del tancament de l’empresa siderúrgica de Sagunt, com amb altres empleats provinents del mercat laboral espanyol.

A més, Schlenz ha assegurat que la intenció és gestionar Galmed “d’una forma sostenible i econòmicament estable per al futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =