25n
25N
25N

Ximo Puig anuncia que la Generalitat distribuirà gratuïtament a través de les farmàcies mascaretes a majors de 65 anys i altres col·lectius de risc

Afirma que des del Consell es treballarà perquè les mascaretes estiguen disponibles “a preus raonables” perquè totes les persones puguen adquirir-les “i ningú quede exclòs”

Ximo Puig anuncia que la Generalitat distribuirà gratuïtament a través de les farmàcies mascaretes a majors de 65 anys i altres col·lectius de risc
14/04/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell ha arribat a un acord amb els col·legis de farmacèutics de la Comunitat Valenciana per a la distribució gratuïta de mascaretes entre majors de 65 anys i altres persones que formen part dels col·lectius de risc davant la pandèmia de COVID-19 mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia en els pròxims dies.

El cap de l’Executiu valencià, qui ha mostrat el seu “agraïment i “reconeixement” al treball realitzat pel col·lectiu de farmacèutics després de la reunió que ha mantingut aquest dimarts amb els presidents dels col·legis oficials, en la qual també ha participat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que des del Consell es treballarà perquè les mascaretes estiguen disponibles “a preus raonables” i perquè “totes les persones puguen adquirir-les en el moment que siga necessari i ningú quede exclòs”.

El màxim responsable del Govern valencià ha posat l’accent que les mascaretes “són un element més de protecció” que s’ha d'”utilitzar bé” i, en aquest sentit, ha lloat la “labor d’assessorament” que es realitza des de les farmàcies per a informar sobre l’ús adequat d’aquestes.

A més, Ximo Puig ha explicat que des de la Generalitat es col·laborarà per a aconseguir “el màxim subministrament” possible i s’oferirà ajuda als farmacèutics.

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha destacat que aquest matí ha arribat el nové avió procedent de la Xina amb material sanitari de protecció per a la Comunitat Valenciana. Així, el cap del Consell ha assenyalat que ja s’han rebut, dins de l’Operació Ruta de la Seda, un total de 12 milions de mascaretes, 2,4 milions aquest mateix dimarts, un muntant del qual -ha indicat- “es farà partícip al col·lectiu farmacèutic”.

El cap del Consell ha ressaltat que, en l’operació de garantir el material sanitari, “aquesta Ruta de la Seda continua sent un canal fiable”. El president ha agraït així mateix el treball dels transportistes en les operacions de descàrrega i distribució del material.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =