25n
25N
25N

Puig anuncia el 'Pla Resistir +', que s'estendrà a 92 sectors econòmics afectats per la pandèmia

Aquest ‘Resistir +’ anirà “més enllà” dels sectors econòmics que s’havien vist beneficiats en el primer pla, dotat del voltant de 440 milions d’euros, per a “ajudar a les persones i empreses que pitjor l’estan passant en aquest moment”

Puig anuncia el 'Pla Resistir +', que s'estendrà a 92 sectors econòmics afectats per la pandèmia
03/04/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat el ‘Pla Resistir +‘ amb els fons que rebrà la Comunitat Valenciana del nou paquet de mesures aprovat pel Govern per a ajudar a empreses i autònoms afectats per la pandèmia. Aquest ‘Resistir +’ anirà “més enllà” del primer pla i s’estendrà a 92 sectors econòmics (CNAE).

Així ho ha avançat Puig aquest dissabte en declaracions als mitjans després de visitar les obres del centre sanitari Rois de Corella de Gandia, juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Puig ha concretat que el ‘Pla Resistir +’ s’estendrà a 92 sectors econòmics (CNAE) gràcies als fons del Govern d’Espanya, amb l’objectiu d'”avaluar el desastre econòmic i donar suport econòmic, tenint en compte que l’impacte” de la pandèmia “és molt gran i no es pot des de la perspectiva pública suplir aqueixa falta de beneficis i el dèficit de les empreses”.

Aquest ‘Resistir +’ anirà “més enllà” dels sectors econòmics que s’havien vist beneficiats en el primer pla, dotat del voltant de 440 milions d’euros, per a “ajudar a les persones i empreses que pitjor l’estan passant en aquest moment”.

Es tracta que en aquest procés de recuperació econòmica, cap empresa que fora viable en 2019 siga ara inviable i haja de tancar“, ha incidit el president de la Generalitat, i ha insistit a “garantir la solvència i la transició en aquest moment fonamental”.

El mes de març passat, Puig va anunciar la creació d’una comissió permanent de treball dins de la Conselleria d’Hisenda que s’ocuparia de centralitzar i “agilitar” la distribució dels 1.000 milions d’euros que rebrà la Comunitat Valenciana del nou pla de mesures aprovat pel Govern per a ajudar a empreses i autònoms afectats per la pandèmia.

Segons va assegurar el cap del Consell, la voluntat de la Generalitat és que aquest ‘Pla Resistir+’ “arribe com més prompte millor a les empreses i autònoms” de la Comunitat Valenciana, una vegada signat el conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Hisenda, ja que contempla unes ajudes “absolutament necessàries i urgents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − cinc =