25n
25N
25N

Puig anuncia un pla de mobilització policial per al compliment efectiu de les normes antiCovid

Puig anuncia un pla de mobilització policial per al compliment efectiu de les normes antiCovid
30/07/2020 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat la posada en marxa aquest cap de setmana d'”un pla específic de mobilització de totes les forces de seguretat i policials per a aconseguir que hi haja un compliment efectiu de les normes, tant en l’oci nocturn com en el conjunt d’actuacions decretades, com l’ús de les màscares i els aforaments en diferents àmbits”.

El cap de Consell ha avançat aquesta mesura en la trobada que ha mantingut, aquest dijous en el Va salar de Corts del Palau de la Generalitat, amb els cònsols en la Comunitat Valenciana de 26 països.

Ximo Puig ha remarcat que la mobilització d’efectius de seguretat pretén “generar la màxima seguretat advertint que, efectivament, no hi ha risc zero” davant la pandèmia.

“Per això, cada empresa, cada establiment, cada ajuntament, igual que la mateixa Generalitat, està obligat a tindre la màxima dedicació perquè aqueixa Comunitat Valenciana segura, per a aqueix Mediterrani viu i segur, siguen una realitat”, ha instat.

El dirigent autonòmic ha destacat davant els cònsols les mesures de prevenció que està aplicant la Comunitat Valenciana i ha garantit que l’executiu “tindrà una actuació decidida quan es produïsquen situacions de dificultat”.

En aquest sentit, ha constatat que la majoria de brots que s’estan detectant corresponen “fonamentalment a l’àmbit familiar i d’oci amistós en espai”. Enfront d’aquesta situació, ha dit que el que cal fer és “complir les normes que estan decretades per les autoritats sanitàries”.

“DESTÍ SEGUR”

En la seua intervenció, el ‘president’ ha traslladat a més als diplomàtics “la clara realitat que la Comunitat Valenciana és un destí segur”. “I digne de la confiança que heu depositat en nosaltres”, ha postil·lat.

Ha convidat als cònsols al fet que traslladen aquest missatge als països que representen i ha insistit en els reforços de seguretat que ha adoptat l’autonomia i l'”elevat compliment” de les normes de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =