Puig anuncia que el Consell adoptarà mesures "immediates" per a recolzar a ajuntaments i sectors afectats

Puig anuncia que el Consell adoptarà mesures "immediates" per a recolzar a ajuntaments i sectors afectats
19/10/2018 -

El ‘president’, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell adoptarà mesures “immediates” per a recolzar als ajuntaments i sectors econòmics que s’hagen vist afectats pel temporal, i ha agraït a la ciutadania la seua responsabilitat i comportament “magnífic”.

“La posició de la Generalitat sempre ha sigut la mateixa: el primer que hem de salvar davant qualsevol emergència és la seguretat de les persones”, ha afirmat durant una reunió en l’Ajuntament de Benicarló (Castelló) amb responsables del dispositiu preparat per a fer front a l’emergència.

De cara a les pròximes hores, Puig ha demanat als valencians que mantinguen la “prudència”, atès que ha recordat que l’alerta encara no ha finalitzat, informa el Consell en un comunicat.

En qualsevol cas, ha garantit que la Generalitat donarà resposta “immediata” a través dels acords que siguen necessaris i mitjançant els mecanismes que resulten més eficaços a les necessitats dels ajuntaments que hagen pogut veure les seues infraestructures bàsiques danyades, així com a sectors econòmics afectats, com l’agrícola.

“MÉS VAL PREVENIR QUE CUIDAR”

El cap del Consell ha destacat les actuacions per a preservar la seguretat de la ciutadania, com la suspensió de classes i activitats, unes decisions que “encara que puguen causar molèsties, són absolutament necessàries perquè més val prevenir que guarir”, ha recalcat.

Sota aquest prisma, ha recordat que la Generalitat treballa en conjuntament en el dispositiu d’emergències amb els ajuntaments, el Govern central i els cossos i forces de seguretat de l’Estat.

“Una vegada més, ha funcionat la bona coordinació”, ha manifestat, per a agrair la labor dels cossos policials, emergències, alcaldes i personal autonòmic encarregat de coordinar les actuacions.

En la trobada a Benicarló també han participat l’alcaldessa del, Xaro Miralles; el director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), José María Ángel, i la subdelegada del Govern a Castelló, Solitud Tingues.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − huit =

sagunt a escena 2019
Festes Torrent 2019