25n
25N
25N

Puig anuncia un gran Pacte per la Joventut amb contractacions, ajudes a l'habitatge i a la formació

Puig anuncia un gran Pacte per la Joventut amb contractacions, ajudes a l'habitatge i a la formació
21/09/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns un gran Pacte per la Joventut valenciana, el Pla Ariadna, amb el qual es vol “evitar una generació perduda” en estar entre dues crisis.

Aquest programa inclou un doble programa per a la contractació de joves per part d’entitats locals i entitats privades, ajudes al lloguer d’habitatge, tres programes per a la contractació dels joves investigadors universitaris, i un programa de formació per a joves en situació d’abandó escolar, dirigit als municipis d’interior.

Puig, en el seu discurs en Debat de Política General, ha constatat que hi ha tota una generació de joves que estudiaven o que se n’anaven a incorporar al mercat laboral quan va esclatar l’última crisi i que, una dècada després, tenen un futur “complicat”.

Així, ha mostrat la seua preocupació pels efectes del coronavirus en els joves, que representen més del 20% de la població valenciana. “Ara no podem permetre que els efectes del virus trenquen la vida de milers de joves perquè són el nostre present, són el nostre futur”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =

bombers
bombers