25n
Orgull
Orgull

Puig anuncia l'avançament de la vacunació del tram d'edat entre 20 i 29 anys

Sanitat i Educació mantindran pròximament una primera reunió per a començar a planificar la vacunació dels joves d’entre 12 i 18 anys

Puig anuncia l'avançament de la vacunació del tram d'edat entre 20 i 29 anys

Aquesta setmana vinent la Conselleria de Sanitat començarà a citar per a la vacunació a persones situades en el tram d’edat de 20 a 29 anys en alguns departaments de salut, aquells que van més avançats, una citació que es generalitzarà a totes les àrees a partir del 26 de juliol.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Educació mantindran pròximament una primera reunió per a començar a planificar la vacunació dels joves d’entre 12 i 18 anys. En concret, es va dissenyar el calendari de la vacunació dels joves que han de tornar als seus instituts a partir del mes de setembre.

El president ha destacat que en aquests moments el 65% dels valencians ja ha rebut, com a mínim, una dosi i més del 53% de la població ja té la pauta completa.

Puig ha demanat als joves menors de 30 anys, que són ara els més afectats pel virus, així com a població en general, la “màxima prudència” fins que “aconseguim la immunització de grup”, objectiu que “cada vegada està més a prop”.

“OPERACIÓ REPESCA”

A més, el president també ha anunciat que es desenvoluparà una “Operació Repesca” de les persones de diferents grups d’edat que, per diferents motius, no es van vacunar en el seu moment. Per això, s’obrirà una nova finestra de vacunació per a 125.000 persones que tenen pendent la seua vacunació en la franja de 40 a 59 anys, als quals s’administrarà la monodosi de Janssen, i una altra per als no vacunats en la franja 60-69 anys, als quals s’administrarà AstraZeneca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 18 =