caixa popular

Puig destaca que L'Alqueria del Basket representa els valors de l'esforç i la determinació que caracteritzen la Comunitat Valenciana

Puig destaca que L'Alqueria del Basket representa els valors de l'esforç i la determinació que caracteritzen la Comunitat Valenciana
27/09/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que L’Alqueria del València Basket representa els valors que caracteritzen la Comunitat Valenciana, com “la cultura de l’esforç, el treball, la determinació o el coratge”.

Així s’ha expressat el cap del Consell després de participar en la inauguració de L’Alqueria del Basket del València Basket Club, un centre que acollirà l’escola de l’equip, amb l’objectiu de fomentar el seu creixement i fer-la extensible a tot el bàsquet de base de la Comunitat Valenciana.

Puig ha destacat el caràcter formatiu del projecte i ha explicat que l’esport i l’educació constitueixen dues mateixes maneres d’introduir el progrés. “No pot haver futur i convivència sense educació i respecte, valors arrelats en el bàsquet”, ha declarat.

En aquesta línia, també s’ha referit a l’alumnat que, a partir d’ara, podrà gaudir de les noves instal·lacions, motiu pel qual L’Alqueria representa un “conjunt d’emocions” i un “magnífic contenidor d’esperança i il·lusió de milers de xiquets i xiquetes que pensen a construir el seu futur a través de l’esport”.

D’altra banda, el president ha agraït a l’empresari Juan Roig, impulsor del projecte, la seua determinació per “creure a la Comunitat Valenciana”, així com la seua convicció de “retorn a la societat”.

A més, ha felicitat a l’equip pel seu triomf en la Supercopa d’Espanya de la setmana passada i per les recents victòries aconseguides. “Aquest resultat és fruit del treball de milers i milers d’hores i d’una ambició col·lectiva”, ha assegurat.

A l’acte també ha assistit el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que ha acompanyat a Puig i a la directiva de l’equip durant el recorregut de les noves instal·lacions del centre ubicat al costat del pavelló de la Fonteta.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats