caixa popular

Puig agraeix la 'confiança' de CaixaBank a la Comunitat i afirma que la seua proximitat facilitarà a les empreses oportunitats per a impulsar nous projectes

Puig agraeix la 'confiança' de CaixaBank a la Comunitat i afirma que la seua proximitat facilitarà a les empreses oportunitats per a impulsar nous projectes
23/10/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en el Palau de la Generalitat al president de CaixaBank, Jordi Gual, en una reunió a la qual també ha assistit el director territorial de l’entitat financera a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa.

Ximo Puig ha agraït la “confiança” dipositada a la Comunitat Valenciana, que suposa, segons ha indicat, “oportunitats, per a les empreses valencianes, d’impulsar nous projectes, donada la proximitat d’una de les principals entitats del sector financer”. En aquest sentit, també s’ha compromés a “seguir garantint un entorn de creixement i estabilitat per a tots els actors econòmics”.

Durant la seua trobada, Puig i Gual han realitzat un balanç òptim de l’evolució que està experimentant l’economia valenciana, del lideratge que manté en destacats sectors de l’economia espanyola i del seu decidit impuls exterior.

Jordi Gual ha reiterat al president de la Generalitat el seu compromís amb la Comunitat Valenciana. És “un territori prioritari amb el qual hem mantingut una vinculació especial al llarg de tota la nostra història i que ara s’ha vist enfortida amb el trasllat de la nostra seu”, ha indicat en el seu primer viatge institucional a la Comunitat Valenciana.

Durant aquesta trobada, el president de l’entitat financera també ha destacat “la implicació de CaixaBank amb tot el teixit productiu valencià a través de les prop de 440 oficines, més de 2.100 empleats i més d’un milió de clients valencians que han dipositat la seua confiança en l’entitat, distribuïts en tota la Comunitat Valenciana”.

“En els últims anys, hem incrementat la concessió de crèdit i enfortit la nostra penetració, gràcies també a la integració de Banc de València. En aquesta línia, seguirem reforçant el nostre suport a les grans, mitjanes i xicotetes empreses i, per descomptat, també als particulars, per a contribuir a consolidar aquesta tendència favorable que reflecteix l’economia”, ha dit.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris