25n
25N
25N

Puig afirma que pot haver-hi "variacions" en pressupostos després de la negociació en Corts i espera "el major suport"

Puig afirma que pot haver-hi "variacions" en pressupostos després de la negociació en Corts i espera "el major suport"
02/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que pot haver-hi “variacions” en els pressupostos del Consell segons la negociació en Les Corts, on espera que els comptes isquen “amb el major suport possible”.

Així ho ha indicat Puig en atenció als mitjans a l’Alcúdia, en ser preguntat sobre si els comptes no inclouen noves fórmules impositives com les quals va proposar Compromís per a facilitar un acord amb el grup parlamentari de Toni Cantó.

El president ha indicat que el projecte de llei de mesures fiscals –coneguda com a llei d’acompanyament– es va ratificar divendres en el plenari del Consell i “es portarà a discussió en el parlament, on es poden produir les variacions oportunes en funció dels acords que es puguen establir.

“A mi m’agradaria que quants més suports tinguen, millor, i més en aquests moments”, ha indicat, i ha defès que els comptes són “reactius” davant la crisi sanitària i la crisi social i econòmica. “Són uns pressupostos que van a servir fonamentalment per a produir la recuperació” i ha defès que “ajuden la modernització de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − dos =