25n
25N
25N

Ximo Puig adverteix que la discriminació als majors "seria la pitjor de les herències de la pandèmia"

Ximo Puig adverteix que la discriminació als majors "seria la pitjor de les herències de la pandèmia"
02/05/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit aquest dissabte que “la pitjor de les herències de la pandèmia seria a més generar algun tipus de discriminació cap a les persones majors”, una qüestió que, segons ha remarcat, la Generalitat no permetrà.

Puig, en declaracions remeses als mitjans després de participar en una videoconferència amb experts en diferents matèries per a abordar la situació del coronavirus, ha posat el focus en la necessitat de “lluitar contra la gerontofobia que es pot produir per part d’algunes persones”.

El ‘president’ ha incidit en què la societat valenciana “està travessant una situació complicada” i ha demanat estar “més units que mai”, al mateix temps que ha apel·lat a “la intergeneracionalidad” com a “fonamental per a entendre la vida”.

“Que en aquests moments isquem al carrer per diferències d’edat no significa que s’hagen de d’alguna manera consolidar barreres de les edats, tot el contrari. És veritat que desgraciadament hi ha hagut moltes persones majors que han mort en aquest terrible episodi i el que seria la pitjor de les herències de la pandèmia seria a més generar algun tipus de discriminació cap a les persones majors, per descomptat la Gneralitat no el permetrà”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − deu =

museo prehistoria