25n
25N
25N

Puig accepta una comissió amb València enfront del virus

Puig accepta una comissió amb València enfront del virus
31/08/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat aquest dilluns la seua disposició a crear una comissió mixta entre l’administració autonòmica i l’Ajuntament de València per a avaluar les mesures necessàries encaminades a limitar l’expansió de la Covid-19 en aquesta ciutat i ha assenyalat que la “voluntat de cooperació” del Consell amb aquest consistori “és total”.

Així, ha considerat que “qualsevol diàleg per a millorar la seguretat dels ciutadans és fonamental” i ha afirmat que “tota la informació que l’Ajuntament” de la capital valenciana necessite la tindrà.

Puig s’ha pronunciat d’aquesta manera, en una entrevista en la Cadena Ser recollida per Europa Press, respecte a la recent proposta de l’alcalde de València, Joan Ribó, de crear una comissió mixta Ajuntament-Generalitat “per a avaluar la posada en marxa de les mesures necessàries que ajuden a limitar l’expansió de la pandèmia” a la ciutat.

“La nostra voluntat de cooperació amb l’Ajuntament és total. Ho és en aquesta qüestió i en totes les qüestions que tenim en marca com són les infraestructures”, ha manifestat el responsable autonòmic. En aquest sentit, ha ressaltat l'”enorme esforç” que la Generalitat està fent “amb el tema del metro” en la capital valenciana. D’aquesta manera, ha agregat que “tot allò que puguem fer amb la ciutat de València ho farem sempre”.

Ximo Puig ha explicat que no té “constància en aquests moments” d’eixa petició de Joan Ribó més enllà de les informacions publicades sobre aquest tema però s’ha mostrat disposat a portar avant eixa iniciativa en favor de “la seguretat dels ciutadans”.

“Ho he vist en els mitjans de comunicació però, en qualsevol cas, qualsevol diàleg per a millorar la seguretat dels ciutadans és fonamental i tota la informació que l’Ajuntament necessite la té”, ha asseverat el cap del Consell.

Referent a això, ha agregat que la consellera de Sanitat, Ana Barceló, “sempre ha estat donant la informació corresponent quan prenem les mesures de restricció específica per a la ciutat de València” enfront de la Covid-19.

“Tot el que puguem anar més enllà en relació amb aquesta comissió o a qualsevol altre instrument que es veja positiu, estem absolutament disposats”, ha afegit el president de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quatre =