25n
25N
25N

Ximo Puig advoca per forjar aliances entre administracions, entre el sector públic i el privat i entre generacions per a afermar la recuperació

El president subratlla la importància de comptar amb la visió del personal directiu de les empreses per a “encertar” en l’elecció i execució dels projectes que serviran per a la reactivació econòmica

Ximo Puig advoca per forjar aliances entre administracions, entre el sector públic i el privat i entre generacions per a afermar la recuperació
07/10/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advocat per forjar aliances entre les administracions, entre els governs, entre el sector públic i privat i també amb les pròximes generacions per a afermar la recuperació econòmica i assegurar el procés de reconstrucció davant l’actual crisi provocada per la pandèmia de COVID-19.

Així ho ha destacat, durant la presentació en el Palau de la Generalitat del XIX Congrés de Directius de la Fundació Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE), que se celebrarà el pròxim 21 d’octubre a València.

Ximo Puig ha indicat que és fonamental “encertar en els projectes per a superar la situació provocada per la pandèmia”, que, d’acord amb el que s’estableix per la UE, es basaran en els objectius “de sostenibilitat, digitalització i resiliència”.

En aquest sentit, ha explicat el president que, per a portar avant aquestes iniciatives, “es necessita la visió de directius i professionals que han demostrat la seua capacitat d’unir i d’implantar una escola d’aprenentatge permanent”, com la Confederació Espanyola de Directius i Executius.

El màxim responsable del Consell ha assenyalat, d’altra banda, que, encara que el Govern va rebaixar aquest dimarts els objectius econòmics de l’actual exercici, per a l’any pròxim, “volem impulsar junts un creixement del 10% a nivell estatal, i, en el nostre cas, anar més enllà: la Comunitat Valenciana té una previsió de l’11,5% de creixement”, tot això, ha puntualitzat, “condicionat absolutament a l’evolució de la pandèmia”.

Així mateix, Puig ha agraït la decisió de celebrar el congrés a València perquè posa en relleu “la voluntat inequívoca de cohabitació que hem de viure i ens dona capacitat per a millorar la nostra reputació com a comunitat”. Per això, -ha afegit el president-, “aquesta decisió ha també de veure amb una manera de veure Espanya més enllà de la M-30”. “No es pot veure a Espanya des d’una visió uniformitzadora ni tampoc es pot veure el futur des d’una visió rupturista”, ha assenyalat.

En l’acte han sigut presents l’alcalde València, Joan Ribó; el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el vicepresident de la Fundació CEDE, Ramón Adell.

El XIX Congrés de Directius de la Fundació CEDE se celebrarà el pròxim 21 d’octubre en el Palau de les Arts amb el lema “El temps del lideratge transformador”.

En concret, la convenció se centrarà en l’impacte de la crisi de la COVID-19 i les propostes de futur, en el marc de les organitzacions, posant en el centre a l’empresariat i al personal directiu.

Per a això, es dialogarà i reflexionarà sobre creixement, ocupabilitat i responsabilitat del personal directiu, amb la intenció de contribuir, a través de la seua visió, a proposar solucions per a afrontar el present i potenciar i impulsar a les empreses espanyoles.

La Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE) va ser fundada l’any 1997 i està presidida per Isidro Fainé. Agrupa diferents associacions de directius i directives amb l’objectiu de dotar-les de representació i coordinar accions en benefici de les entitats confederades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

bombers