25n
25N
25N

Posada a punt dels col·legis de Paterna per a la volta a les aules

Posada a punt dels col·legis de Paterna per a la volta a les aules
21/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està duent a terme una posada a punt de tots els centres escolars municipals amb l’objectiu de deixar llistes les instal·lacions abans del començament de les classes.

Tal com ha explicat el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea “s’ha aprofitat els mesos que els centres han romàs tancats per la COVID-19 per a resoldre incidències i preparar-los perquè els escolars puguen començar el pròxim curs en les millors condicions d’habitabilitat i seguretat”.

En total s’han resolt 1.032 incidències en els últims sis mesos, de les quals el 47% corresponen a actuacions de manteniment general com a reparació de portes, panys, cristalls, persianes o closos, neteja de cobertes i revisió de la serralleria i vidres dels centres.

En concret en el col·legi Cervantes s’ha reparat el clos perimetral de l’edifici Santa Teresa, en l’Antonio Ferrandis s’ha substituït un envà de pavés per un fix d’alumini amb cristalleria i a la Font s’han canviat els cristalls trencats del pavelló.

Per part seua, s’han resolt 214 incidències relacionades amb lampisteria, la majoria problemes derivats de l’ús diari, s’han canviat les lluminàries i reposat llums d’emergència danyades.

També s’han realitzat obres de paleta en diferents centres com en el col·legi La Font, Clara Campoamor, Santa Teresa, Jaume I, Ausias March o el Sanchis Guarner, on s’han reparat murs i condicionat zones en mal estat.

“Del total d’incidències detectades pels tècnics municipals ja s’han resolt el 97% i es continuarà treballant per a deixar les instal·lacions en perfectes condicions per a quan es reòbriguen els col·legis” ha conclòs el regidor Fortea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 2 =