caixa popular

El Port de València rep un nou creuer desviat de Barcelona

La gran crisi d’Estat pel referèndum de Catalunya ha convertit el Port de València en el punt de diversos creuers

El Port de València rep un nou creuer desviat de Barcelona
05/10/2017 -

El Mein Shiff 3 tenia previst arribar a Barcelona el 12 d’Octubre, dia de la hispanitat, però davant el temor a qualsevol tensió ha optat per canviar la destinació i arribar al Port de València. Aquest no és el primer creuer que opta pel nostre port. En els últims dies, el Mein Shiff 3 va canviar novament l’escala ja que tenia previst parar en la ciutat comtal en 1 d’octubre, dia del referèndum.

Precisament un altre creuer, el Mein Shiff 5 va fer el mateix el dimarts, dia de la vaga general a Catalunya, on va optar per la capital del Túria. Aquests dies molts empresaris catalans ja han alertat del risc per al turisme que està patint Catalunya. Després de les càrregues policials del passat diumenge, molts països han alertat als seus veïns de viatjar a Barcelona en aquests dies.

La tensió de la vaga general i la situació de màxima tensió han provocat que moltes empreses estiguen optant per canviar la seua seu. Aquesta mateixa vesprada coneixerem la decisió del Banc Sabadell que podria optar per la Comunitat Valenciana, en concret Alacant per a canviar la seu donada la inestabilitat que s’està vivint en aquests moments a Catalunya. De fet, la Borsa està premiant a les empreses amb seu a Catalunya que opten per un canvi amb pujades importants. CaixaBank que és el banc de referència de Catalunya podria anunciar també un canvi a Balears.

La gran crisi d’Estat segueix amb un autèntic xoc de trens i l’abisme pot arribar el pròxim 9 d’Octubre amb la declaració unilateral d’independència si mantenen el full de ruta de Puigdemont.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats