25n
25N
25N

Puc viatjar a la meua segona residència amb el tancament perimetral?

A les 12 hores d’aquest migdia s’ha tancat el perímetre de la Comunitat Valenciana

Puc viatjar a la meua segona residència amb el tancament perimetral?
30/10/2020 -

El president del Consell, Ximo Puig, va anunciar ahir dijous el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana. Des de hui divendres, la implantació d’aquesta norma amb l’objectiu de frenar l’ona de contagis no permet els desplaçaments fora de la Comunitat, excepte per causes justificades, però sí que està autoritzada la circulació entre les províncies de l’autonomia, per la qual cosa viatjar a una segona residència dependrà del lloc en el qual es trobe.

Viatjar a una segona residència dins de la Comunitat Valenciana

Si la segona residència es troba dins de la Comunitat, es pot accedir a ella sense cap problema, fins i tot si aquesta residència es troba en una altra província diferent de la que es resideix de manera habitual.

Hi ha llibertat de moviment dins de tota la Comunitat Valenciana, permetent també el desplaçament entre províncies dins de la mateixa Comunitat.

Segona residència fora de la Comunitat Valenciana

No obstant això, si la segona residència es troba fora de la Comunitat, no es pot accedir a ella. El tancament perimetral decretat des de hui divendres prohibeix l’entrada i eixida dels ciutadans a partir de les 12 hores del migdia i durant els pròxims set dies.

No obstant això, es pot eixir de la Comunitat Valenciana sempre que els motius estiguen justificats. Aquestes excepcions estan previstes pel decret de l’estat d’alarma publicat en el BOE i inclouen l’assistència a centres i establiments sanitaris, el compliment d’activitats laborals, l’assistència a centres docents, el retorn al lloc de residència habitual i l’assistència i cura de majors o dependents, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 20 =