caixa popular

Els 15 pobles de València celebraran la diversitat

Els 15 pobles de València celebraran la diversitat
16/05/2018 -

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, dirigida per Isabel Lozano, ha programat, dins de les activitats del 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, la penjada de banderes amb els colors de l’arc de sant Martí, tant al balcó de l’Ajuntament com a les alcaldies dels 15 Pobles de la ciutat. En el cas dels Pobles es tracta de la primera vegada que es duu a terme aquesta iniciativa.

«És fonamental que el missatge de la diversitat i del respecte a totes les formes de ser i d’estimar no es quede només a la ciutat de València i arribe també als Pobles de València», ha dit la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

Segons ha confirmat la regidora, les banderes tenen 3 metres d’ample per 1,5 metres de llargària i tenen forats en la part superior i els quatre cantons per a ser penjades de manera horitzontal en les façanes de les diverses alcaldies.

D’altra banda, la campanya de bancs multicolor també s’estén enguany als Pobles de València per primera vegada. Així, la regidora Lozano ha explicat que des del Govern de la Nau «ens creiem la diversitat i la defensa dels drets de totes les persones. Aquesta iniciativa va en la línia de visibilitzar el col·lectiu LGTBI, un aspecte fonamental per normalitzar i eliminar qualsevol tipus de discriminació o discurs d’odi».

Lozano ha explicat que es pretén que València «siga un referent actiu en la lluita contra la discriminació al col·lectiu LGTBI i també contra el masclisme i en eixa tasca els nostres Pobles tenen un paper fonamental per neutralitzar els discursos d’intolerància».

REPINTADA ‘POPULAR’ A CASTELLAR I PINEDO

La regidora Lozano ha avançat que en els pròxims dies es farà una convocatòria per part de les alcaldies de Castellar i Pinedo per repintar els bancs que han patit actes vandàlics en aquestes localitats. En els actes participaran les associacions de veïns i veïnes d’aquests dos Pobles i estaran oberts a tota la ciutadania. Lozano ha dit que «des de l’Ajuntament condemnem els atacs» i que «la realitat de la diversitat és imparable».

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris