25n
25N
25N

Els pobles del sud disposen de servici d'ambulància per a tot l'estiu

Beamud: “Donem resposta a una reivindicació històrica de les poblacions del sud i, especialment, del Saler i del Perellonet”

Els pobles del sud disposen de servici d'ambulància per a tot l'estiu
17/07/2020 -

La regidora de Pobles de l’Ajuntament de València, Lucia Beamud, ha explicat que els Pobles del Sud de la ciutat de València disposen des del passat 26 de juliol d’un servici d’ambulància permanent que, a banda de l’atenció urgent, també dóna atenció ordinària i programada. L’ambulància estarà situada al retén de bombers del Saler.

“Esta ambulància que està a disposició de tots els veïns i veïnes de les poblacions del sud de la nostra ciutat fa tasques diverses: des del transport per a les persones que han d’anar a rehabilitació com a atenció als pacients hemodiàlisi, entre d’altres”, ha explicat la regidora Beamud.

El servici, que es prestarà fins al pròxim 30 de setembre, està dotat amb vehicle, conductor i l’equipament propi de les TNA (Transport No Assistencial). L’equip presta cobertura a tot el departament de Salut en coordinació amb el CICU (Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències) de la zona.

Beamud ha dit que “donem resposta a una reivindicació històrica de les poblacions del sud i, especialment, del Saler i del Perellonet que en els mesos d’estiu veuen ampliada de forma significativa la seua població, per això és important augmentar els recursos sanitaris d’estes localitats i poder cobrir les necessitats de la ciutadania de la manera adequada”.

Finalment, la regidora Beamud ha volgut donar les gràcies pel treball realitzat a la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, “amb el treball conjunt i la col•laboració de les dos administracions públiques facilitem la vida als nostres veïns i veïnes amb este nou servici sanitari per als mesos d’estiu”, ha conclós.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

lleida 2020
activem alfafar