25n
25N
25N

Puçol torna a la Fira Internacional de Turisme de Madrid amb una demostració culinària en viu

Puçol torna a la Fira Internacional de Turisme de Madrid amb una demostració culinària en viu
11/01/2018 -

Puçol participarà per quart any consecutiu, en col·laboració amb la Diputació de València, en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra entre el 17 i el 21 de gener en el recinte de la Institució Firal de Madrid. A més d’oferir una degustació de productes exclusius de la localitat, realitzarà un show cooking amb la col·laboració del restaurant Nazaret: Isabel Ribelles, guanyadora de diferents concursos, amb una paella de tres colors per a degustar els assistents, després de realitzar-la en viu i en directe. I, una vegada més, se sortejarà entre els visitants de l’estand 2 nits d’hotel.

El dimecres 17 de gener, al matí, la Casa Reial inaugura Fitur, un esdeveniment que reuneix fins a 40.000 visitants diaris. A la vesprada, el torn de la recepció del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

El Pavelló 7 de la fira, en la secció de València Turisme, serà on es trobe l’expositor amb la presència del nostre municipi. Aqueix mateix dia, a les 4 de la vesprada, Isabel Ribelles, guanyadora de diversos concursos i propietària del restaurant Nazaret, cuinarà davant del públic una paella de tres colors en la zona habilitada de la nau.

El dijous 18, acte de presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta de la mateixa, Mónica Oltra. Del dimecres 17 al divendres 19, l’esdeveniment estarà dedicat al públic institucional i professional, mentre que el cap de setmana a tot tipus assistents.
Davall el lema Puçol, entre mar i muntanya, degustació de productes artesanals exclusius de la localitat i sorteig de 2 nits d’hotel entre aquelles persones que visiten l’estand municipal. A més, Puçol participa en el catàleg de destins que s’ha elaborat amb motiu de Fitur.

El regidor de Turisme, Juanjo Manzaneque, apunta que la fira és una oportunitat perquè «el nom de Puçol estiga en boca del nombre més gran de gent possible, que ens vegen i compten amb informació sobre el municipi, les seues gents i el que tenim. L’any passat, va comptar amb la degustació de dolços d’Eliseo Valls i, en aquesta ocasió, Isabel Ribelles, del restaurant Nazaret, amb una paella de tres colors».

La filosofia del patronat provincial València Turisme incentiva un turisme integrador, en el que els visitants disfruten de les peculiaritats pròpies de les localitats i no substituïsquen la cultura del lloc. L’atractiu de la nostra zona radica en la manera en què es viu en el territori, una cosa lligada a la gastronomia, el sol, el clima i el paisatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa