25n
25N
25N

«Puçol Talent», el 10 de maig, tu eres l'estrella jove de Puçol

«Puçol Talent», el 10 de maig, tu eres l'estrella jove de Puçol
07/05/2019 -

Tens entre 11 i 14 anys? T’agrada ballar, cantar, fer màgia o qualsevol altra activitat espectacular? Llavors, ací tens la teua oportunitat: Puçol Talent, el projecte on tu eres l’estrella. Dins de la programació de Divendres a l’Espai, el 10 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, un concurs diferent en l’Espai Jove, amb entrada només per a joves, que seran els protagonistes, els presentadors, el jurat i fins i tot el públic. Inscripcions en els col·legis i instituts o en el telèfon de X-tu, l’àrea de Joventut de Puçol: 663 303 453.

L’any passat, pròxim ja la fi del curs escolar, X-tu —la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Puçol— va organitzar el primer certamen juvenil de joves talents de Puçol. La idea era organitzar una fi de curs espectacular, el fermall d’or a les activitats que es vénen realitzen els divendres a la vesprada, dins del que s’ha cridat genèricament com Divendres a l’Espai.

Enguany arribem a la segona edició amb els mateixos plantejaments: és una vesprada reservada per als joves d’11 a 14 anys, que exerciran tots els papers en l’espectacle, inclosos jurat i públic. L’única cosa que necessiten per a participar és els seus pares emplenen i signen el butlletí d’inscripció que ja s’ha repartit en els centres educatius de la població, autoritzant la seua participació i la difusió d’imatges de l’esdeveniment en els diferents mitjans de comunicació locals.

«A partir d’ací, una vegada entregada l’autorització, el 10 de maig l’Espai Jove és seu, per a tota mena d’espectacles a nivell individual o en grup», apunta el tècnic de Joventut, José Luis Gómez, coordinador de l’acte. «Amb aquesta activitat donem resposta a una altra de les peticions que ens han realitzat a través les enquestes que efectuem periòdicament als joves usuaris dels divendres vesprada».

Interessats a inscriure’s contactar ja amb el tècnic de Joventut, a través del telèfon 663 303 453. Això sí: abstenir-se adults; la vesprada està reservada només per als joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + quatre =