25n
25N
25N

Puçol prepara una programació cultural a l'aire lliure gratuïta per a les nits dels caps de setmana

Puçol prepara una programació cultural a l'aire lliure gratuïta per a les nits dels caps de setmana
02/07/2020 -

Sis espectacles nocturns, a l’aire lliure, gratuïts, amb aforament limitat i amb propostes que van del teatre al cinema, passant pel rock, el jazz, la percussió i el circ… Amb tots els requisits de seguretat necessaris en aquests temps, Viu la cultura en Viu ofereix durant el mes de juliol una programació cultural ideal per a començar a sortir de casa. Únic requisit: telefonar prèviament al 961 421 949 per a reservar les entrades gratuïtes limitades.

«Volem tornar a la normalitat, reprendre la nostra vida quotidiana, però respectant en tot moment les mesures de seguretat», apunta José Mª Esteve, regidor de Cultura. «Per això, durant el mes de juliol oferim aquesta programació per a tots els públics, gratuïta, per a gaudir en família… sense perdre de vista les limitacions d’aforament i les mesures de seguretat».

Tres caps de setmana de juliol, amb dues actuacions cadascun, en divendres i dissabte, sempre a les 22.30 hores i en dos escenaris molt diferents.

La plaça de la Casa de Cultura és un lloc més petit, d’aquí ve que els dos espectacles programats siguin per a un públic habituat al jazz o la percussió, és a dir, espectacles en principi amb menys públic.

Jazz Downstairs Session, de Lounge Therapy, el divendres 17 de juliol, i Concert de percussió, d’Alxarp Percussió, el divendres 24, són les dues propostes per a aquesta petita plaça enfront de la Casa de Cultura.

I en la plaça del País Valencià, quatre espectacles pensats per a arribar a un públic majoritari, que comptarà amb cadires situades respectant les distàncies.

El cinema estarà representat per Coco, de Disney i Pixar (el dissabte 18) i Ha nacido una estrella, de Lady Gaga (el dissabte 25).

El teatre és a càrrec de Nuc Teatre amb Aigua (divendres 10).
I l’espectacle total serà a les mans de la Finestra Nou Circ, amb Memphis Rock&Circ (el dissabte 11).

«La puntualitat és un requisit imprescindible. Si algú no arriba a temps i hi ha públic en espera, aquest ocuparà els seients disponibles. A més, no es podran moure les cadires dels llocs assignats, per a respectar les distàncies de seguretat», finalitza el regidor.

Recorda: Totes a les 22.30 hores. Gratis. A l’aire lliure. Amb places limitades… i no t’oblides que cada setmana cal telefonar al 961 421 949 per a reservar els espectacles i viure la cultura en viu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 14 =