25n
25N
25N

Puçol posa en marxa Concilia l’estiu, una alternativa per a les famílies que treballen

Puçol posa en marxa Concilia l’estiu, una alternativa per a les famílies que treballen
14/05/2021 -

Novament, l’Ajuntament de Puçol posa en marxa Concilia l’estiu, el programa de conciliació laboral per a famílies que tinguen fills escolaritzats entre 1r d’infantil i 6é de primària. Les activitats se celebren del 28 de juny al 31 de juliol i la preinscripció es realitza el 18 i 19 de juny a través de la pàgina web municipal www.puçol.es.

Com ja succeïra el passat estiu i posteriorment en altres períodes vacacionals (Nadal i Pasqua), l’Ajuntament de Puçol ha posat en marxa Concilia l’estiu, on s’ofereix una alternativa als pares que treballen i tenen fills en edat escolar, sempre respectant la normativa sanitària actual.

Del 28 de juny al 31 de juny, en les instal·lacions del col·legi públic Bisbe Hervàs, els 190 participants, estudiants d’infantil i primària, gaudiran d’una àmplia programació amb treballs manuals, jocs, tallers, piscina, música… «Com ja hem plantejat en altres edicions, hi ha dues opcions de participar en Concilia l’estiu: l’horari general per a tots i, aquells pares que necessiten un horari més ampli, també podran inscriure als seus fills a l’escola matinera», assenyala el regidor José M. Esteve. «Un horari ampli, de 9 a 14 hores, per a tots els assistents, i un horari addicional de 7 a 9 del matí per als qui també s’inscriguen a l’escola matinera».

Per primera vegada es realitzarà una preinscripció, un pas obligatori per a tots els que desitgen participar en el projecte: els dies 18 i 19 de maig en la pàgina web www.puçol.es.
A partir de la preinscripció, onze dies per a entregar la documentació de manera telemàtica, del 18 al 28 de maig. Tots els documents s’han de presentar a través del correu electrònic inscripciones@pucol.es.

Si hi ha menys sol·licituds de les 190 places disponibles, tots els que hagen presentat correctament la documentació gaudiran del programa. Si les sol·licituds superen el nombre de places, es realitzarà una baremació tenint en compte els criteris que es recullen en l’ordenança municipal que incloem al final en un PDF.

El preu per a participar en Concilia l’Estiu és de 90 euros, als quals cal afegir 35 euros aquells pares que sol·liciten a més el servei de l’escola matinera. Els ingressos no es realitzaran fins al 4 de juny, una vegada comprovada l’admissió de l’alumnat.

«Hem modificat alguns detalls, com la preinscripció i no efectuar el pagament fins que no estiga confirmada la inscripció, amb això agilitem els tràmits i evitem devolucions», finalitza el regidor. «I, per descomptat, mantenim totes les mesures excepcionals vinculades a la situació sanitària actual: control i presa de temperatura en l’entrada, eixida per diferents punts, grups bambolla dels alumnes, neteja i, en general, evitem la interacció entre grups, usant materials específics per a cada col·lectiu i el seu monitor».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 8 =