25n
Orgull
Orgull

Puçol ha ajudat amb quasi un milió d'euros a les activitats econòmiques del municipi

Puçol ha ajudat amb quasi un milió d'euros a les activitats econòmiques del municipi
05/08/2021 -

Quan va esclatar la crisi econòmica derivada de la Covid, el març de 2020, l’Ajuntament de Puçol va reaccionar amb rapidesa, i va convocar a la fi d’aquella primavera les ajudes al manteniment de l’ocupació autònoma (50.000 €), a la contractació d’aturats i a l’autoocupació (17.961 €). Abans de l’hivern, quan les successives ones van obligar a treballar amb restriccions i mesures higièniques, es van convocar noves ajudes per a l’adaptació dels establiments a la Covid (28.669 €).

En aquest any 2021, el municipi ha pagat ja 893.994 euros del Pla Resistir, gràcies al suport de les tres administracions valencianes: Generalitat, Diputació i Ajuntament. Puçol ha transferit el total pressupostat a les 257 sol·licituds valorades favorablement que conformen les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir de la localitat. “Es tracta d’un suport necessari per als autònoms i les xicotetes empreses, de fins a 10 treballadors, de diverses activitats econòmiques locals, principalment hostaleria i comerç, així com molts altres sectors que s’han vist afectats per aquesta crisi causada per la pandèmia”, afirma Elena Camarero, regidora d’ocupació i comerç.

Les ajudes han beneficiat amb 2.000 euros fixos i 200 euros addicionals per cada treballador/a als sectors més afectats, fins a un màxim de 4.000 euros.

Ara, durant l’estiu, s’han incrementat les ajudes en 1.379 € més per beneficiari, mitjançant el repartiment proporcional de l’excedent pressupostari.

L’Ajuntament de Puçol ha aportat 134.100 euros de la despesa total del Pla Resistir en el que participen la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

A més, el consistori està col·laborant amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), per a la promoció del comerç local i així ajudar a la recuperació, amb un treball conjunt des del principi de la pandèmia COVID-19, perquè el municipi de Puçol isca de la crisi en les millors condicions de competitivitat, ocupació i benestar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =