caixa popular

Puçol combat l’atur de llarga durada

Puçol combat l’atur de llarga durada
22/02/2018 -

L’Ajuntament de Puçol compta amb un professional que presta un assessorament integral a les persones en situació d’atur de llarga durada, que són els que tenen més dificultats per a reincorporar-se en el mercat laboral, des de desembre de 2017 fins a juny de 2018 en l’Espai Social Martínez Coll. El servei s’ha aconseguit mitjançant una subvenció de 23.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Segons el regidor d’Ocupació, Enric Esteve, «la prioritat per a esta regidoria ha sigut sempre el foment de l’ocupació i sobretot de les persones que, a causa de la seua edat, tenen cada vegada més difícil accedir al mercat laboral».

És per això que l’assessorament als aturats i aturades de llarga durada serà integral, amb 8 accions individuals i 6 grupals, i comptarà amb dues sales perfectament equipades per a portar a terme l’orientació. Una sala equipada amb 10 ordinadors i una altra on es realitzaran les accions grupals amb xerrades, projeccions i debats.

Segons Enric Esteve, «la finalitat d’este servei no és cap altra que els usuaris coneguen els nous mecanismes per a explorar i arribar a les ofertes de treball mitjançant les possibilitats que oferixen les noves tecnologies. Cal que els empresaris no miren l’edat de la persona sinó els coneixements i l’experiència».


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + divuit =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris