25n
Orgull
Orgull

Puçol arranca la quinzena festiva amb la desfilada de festers i festeres

Puçol arranca la quinzena festiva amb la desfilada de festers i festeres
02/09/2019 -

Després de la romeria al Cabeçol, que se celebra a l’alba de l’últim diumenge d’agost, el segon acte de les festes patronals de Puçol sol ser la presentació oficial dels festers, en la plaça del País Valencià, precedits d’un espectacle (en esta ocasió a càrrec d’Iknotiz) i seguits del pregoner de les festes (enguany, Fernando Ferrer “el Rallat”). Els discursos dels representants dels festers i l’alcaldessa Paz Carceller, clausurats amb els himnes de Puçol i València, van posar punt final a la nit que donava principi la quinzena festiva d’enguany.

Puntuals, els festers i festeres, acompanyats per la banda de música de Santa Cecília, van arribar a la plaça del País Valencià poc abans de les 23 hores. Amb pràcticament tots els seients ocupats i públic assegut als voltants de la plaça, Iknotiz va ser l’encarregat d’obrir l’acte amb una espectacular coreografia, una cosa habitual en aquest grup d’animació de Puçol.

José Antonio Esteve i Toni Galindo van ser els encarregats de donar la benvinguda al públic assistent i d’anar nomenant a cadascuna de les parelles de festers joves d’enguany, que van desfilar pel centre de la plaça fins a arribar a l’escenari, on van ser rebuts pels representants dels festers del passat any. Unes projeccions amb les veus dels pares i familiars de cadascun dels vint protagonistes, van servir per a amenitzar l’acte de presentació.

Amb tots els festers joves sobre l’escenari, va arribar el torn del pregoner, tasca que en esta edició ha recaigut en Fernando Ferrer “el Rallat”. Com era d’esperar en un “versaor” i “cantaor” d’albaes, el seu discurs va ser enginyós i una mica irònic.

Óscar i Érica, com a representants dels festers, van agrair a tots els col·laboradors la seua aportació i van convidar a gaudir de les festes.

Com a representants de l’Ajuntament van pujar a l’escenari Paz Carceller i Alejandro Sancho. L’alcaldessa va agrair el treball de l’anterior corporació i l’esforç de tots els treballadors municipals que en un any particularment complicat han fet un treball addicional per a traure les festes avance. El regidor de Festes va ser l’encarregat d’entregar una placa d’agraïment al pregoner d’enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 19 =