25n
25N
25N

Puchol II i Guillermo representen la Pobla de Vallbona en la Copa Diputació de Pilota

Puchol II i Guillermo representen la Pobla de Vallbona en la Copa Diputació de Pilota
09/09/2020 -

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat hui l’equip de PuchoL II i Guillermo que representa al municipi en la Copa Diputació de València de Pilota Valenciana. La Pobla participa així per primera vegada en esta competició amb equip propi i ho fa amb una de les figures més importants de la pilota en estos moments. Puchol II i Guillermo, juntament amb Tomas II, han guanyat l’última edició de la Lliga Bankia.
Des de l’Ajuntament s’està satisfet amb l’equip que representa el municipi i valora que tot i que tots els equips estan molt equilibrats, la parella Puchol II i Guillermo opta clarament a emportar-se el campionat. La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat que encara que dilluns passat s’estrenaven a la competició amb derrota, “esta és una competició on prima la regularitat i encara queda molta copa per endavant”.
El patrocini de l’equip forma part del conveni que este estiu ha firmat l’Ajuntament amb la Fundació de Pilota Valenciana i que inclou la Copa Diputació amb equip propi, l’organització d’un Trofeu d’Estiu al municipi amb jugadors de primer nivell i amb premis de 2.000 euros per al guanyador i 800 per al subcampió.
És el segon any en què se subscriu un conveni amb la fundació de pilota i en este segon any, a més de l’organització del Trofeu d’Estiu, s’ha volgut patrocinar un equip en la Copa Diputació de València.
Amb el conveni l’Ajuntament busca, a més de donar visibilitat a la Pobla de Vallbona, col·laborar amb la promoció de la pilota professional i la tasca que la Fundació de Pilota fa de cara a la regularització i consolidació d’este esport. Marco ha assenyalat que en tindre un equip que representa a la Pobla “es dona al·licient als aficionats locals perquè puguen seguir encara amb més interés la competició i pendents de l’equip del seu poble”.
L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha assegurat que el compromís de l’Ajuntament no és només un suport puntual a la pilota sinó que l’objectiu és que es consoliden estes ajudes i ampliar l’aposta en el futur amb el patrocini d’un equip de la Lliga Bankia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 2 =