25n
25N
25N

Publicades les bases del Premi d’Arts Plàstiques Alfons Roig 2020

Publicades les bases del Premi d’Arts Plàstiques Alfons Roig 2020
16/06/2020 -

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha obert el termini de presentació per a la modalitat de projecte artístic del Premi Alfons Roig 2020. L’edició d’enguany aporta una substancial novetat com és la d’instaurar una doble modalitat del premi.

El Premi al projecte artístic, amb una dotació de 17.500 euros, tractarà d’impulsar aquell artista que presente un projecte a realitzar i que obtinga la millor valoració d’un jurat especialitzat.

El Premi Alfons Roig a la trajectòria artística estarà orientat a reconéixer aquelles persones amb una dilatada carrera en el camp de les arts plàstiques i visuals, i es convocarà pròximament.

Alfons Roig (1903-1987) ha sigut un referent per a la Diputació de València com a persona vinculada a la mateixa corporació, a més de ser un crític actiu i excel·lent coneixedor de les realitats del món de l’art, donant d’una magnífica col·lecció d’obra contemporània.

El premi Alfons Roig de la Diputació de València es va crear com a homenatge a aquesta figura capdavantera en la modernització del país, promotor de l’interés social envers el pensament i l’art contemporani.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + divuit =